Cégünkről

A Creative Point Hungary Kft. néhány piacvezető olasz burkolólap gyártó magyarországi képviselete.

A munkatársak több mint 20 éves tapasztalattal és magas fokú szakértelemmel rendelkeznek a minőségi burkolóanyagok szakterületén.

Az általunk képviselt gyártók termékválasztéka lehetőséget nyújt arra, hogy a lehető legszélesebb, igényes, minőségi, minden stílust kielégítő kínálatot tudjunk biztosítani partnereink számára. Választékunkban megtalálhatók kül- és beltéri, falburkolatok és padlóburkolatok, közösségi terek és ipari létesítmények burkolására alkalmas nagy teherbírású és kopásállóságú porcelán gres lapok, üveg- illetve kerámia mozaikok, medence burkolatok, melyek olyan világszínvonalon elismert gyártók termékei, mint a GRANITOGRES-t megalkotó Casalgrande Padana; az Alfalux, az Appiani, a Cerdomus, a Vogue.

Kapcsolatban állunk továbbá olyan – szintén olasz – burkolólap gyártókkal, mint a Bardelli (designer burkolat), a Ceramglass (üvegmozaik és üvegcsempe falra, padlóra), az Etruria Design (metrocsempe és régi idők burkolata) és a la San Giorgio (terrazzo), akiknek termékei speciális igényeket is kielégítenek.

Cégünk feladatai, hogy:

  • megfelelő viszonteladói, forgalmazói hálózattal biztosítsa a termékek minél szélesebb körben történő elérhetőségét, folyamatos fejlesztéssel, képzésekkel erősítse a kialakult partnerkapcsolatunkat.
  • a tervezők, építészek, belsőépítészek, lakberendezők részére megfelelő, minél bővebb tájékoztatást nyújtson, hogy burkolólapjainkat a lehető legszakszerűbben használhassák mind a tervezés, mind a kivitelezés során. Velük és a beruházókkal, kivitelezőkkel, kereskedőkkel folytatott rendszeres kapcsolattartás lehetővé teszi az egyedi igények kielégítését is, melynek olykor csak a fantázia szab határt.
  • az újdonságok és technológiák megismerése és minél szélesebb körben történő megismertetése; a színvonalas szaktanácsadás.

Budapesti bemutatótermünk és partner gyáraink adta lehetőséget kihasználva célunk, hogy a hidegburkolatokkal kapcsolatosan felmerülő összes kérdésben a lehető legkorszerűbb megoldást kínálhassuk.

Szerencsére a fenti gyártók Olaszországban is meghatározó, vezető szerepet töltenek be területükön, így számunkra megkönnyítik ennek elérését és erősítését a magyar piacon. Filozófiájuk része az elérhető áron magas minőségű padlólapok és a falicsempék előállítása, a legkorszerűbb technológiák, gyártósorok, és alapanyagok, az ehhez kapcsolódó innovációk alkalmazása; ezt egészíti ki munkatársaink szakértelme, kreativitása, ami egyfajta szinergiát képez a partnereink igényei és a gyártók lehetőségei között.

Az általunk képviselt gyárak, valamint mindennapi tevékenységünk során mi magunk is, nagy figyelmet szentelünk a környezettudatosságnak. A hidegburkolatok gyártása során partnereink törekednek a legkisebb környezetszennyezésre, és a lehető legnagyobb fokú újrahasznosításra, melyet számos minősítés és díj is igazol.

Referenciáink között számos közintézmény, ipari létesítmény, magánlakás, uszoda, homlokzatburkolat található. Az ezeknél az épületeknél felhasznált járólapokat illetve falburkolatokat a referenciák menüpont alatt próbáljuk meg a teljesség igénye nélkül bemutatni.

Hírlevelünkből

Korábbi hírleveleink
Creative point HUNGARY Kft. - Hírlevél

Creative point HUNGARY Kft. - Hírlevél

Creative news
XIV. szám, 2014. szeptember 10.
a creative point Hungary Kft. hírlevele

CERSAIE 2014.