Cégünkről

A Creative Point Hungary Kft. néhány piacvezető olasz burkolólap gyártó magyarországi képviselete.

A munkatársak több mint 30 éves tapasztalattal és magas fokú szakértelemmel rendelkeznek a minőségi burkolóanyagok szakterületén.

Az általunk képviselt gyártók termékválasztéka lehetőséget nyújt arra, hogy a lehető legszélesebb, igényes, minőségi, minden stílust kielégítő kínálatot tudjunk biztosítani partnereink számára. Választékunkban megtalálhatók kül- és beltéri, falburkolatok és padlóburkolatok, közösségi terek és ipari létesítmények burkolására alkalmas nagy teherbírású és kopásállóságú porcelán gres és mázas lapok, kerámia mozaikok, medence burkolatok,terazzo lapok, melyek olyan világszínvonalon elismert gyártók termékei, mint a GRANITOGRES-t megalkotó Casalgrande Padana, az Appiani, a Vogue, a Bardelli, a 41zero42 és a LaSangiorgio.

Cégünk feladatai, hogy:

  • megfelelő viszonteladói, forgalmazói hálózattal biztosítsa a termékek minél szélesebb körben történő elérhetőségét, folyamatos fejlesztéssel, képzésekkel erősítse a kialakult partnerkapcsolatunkat.
  • a tervezők, építészek, belsőépítészek, lakberendezők részére megfelelő, minél bővebb tájékoztatást nyújtson, hogy burkolólapjainkat a lehető legszakszerűbben használhassák mind a tervezés, mind a kivitelezés során. Velük és a beruházókkal, kivitelezőkkel, kereskedőkkel folytatott rendszeres kapcsolattartás lehetővé teszi az egyedi igények kielégítését is, melynek olykor csak a fantázia szab határt.
  • az újdonságok és technológiák megismerése és minél szélesebb körben történő megismertetése; a színvonalas szaktanácsadás.

Budapesti bemutatótermünk és partner gyáraink adta lehetőséget kihasználva célunk, hogy a hidegburkolatokkal kapcsolatosan felmerülő összes kérdésben a lehető legkorszerűbb megoldást kínálhassuk.

Szerencsére a fenti gyártók Olaszországban is meghatározó, vezető szerepet töltenek be területükön, így számunkra megkönnyítik ennek elérését és erősítését a magyar piacon. Filozófiájuk része az elérhető áron magas minőségű padlólapok és a falicsempék előállítása, a legkorszerűbb technológiák, gyártósorok, és alapanyagok, az ehhez kapcsolódó innovációk alkalmazása; ezt egészíti ki munkatársaink szakértelme, kreativitása, ami egyfajta szinergiát képez a partnereink igényei és a gyártók lehetőségei között.

Az általunk képviselt gyárak, valamint mindennapi tevékenységünk során mi magunk is, nagy figyelmet szentelünk a környezettudatosságnak. A hidegburkolatok gyártása során partnereink törekednek a legkisebb környezetszennyezésre, és a lehető legnagyobb fokú újrahasznosításra, melyet számos minősítés és díj is igazol.

Referenciáink között számos közintézmény, ipari létesítmény, magánlakás, uszoda, homlokzatburkolat található. Az ezeknél az épületeknél felhasznált járólapokat illetve falburkolatokat a referenciák menüpont alatt próbáljuk meg a teljesség igénye nélkül bemutatni.

Hírlevelünkből

Korábbi hírleveleink
Creative point HUNGARY Kft. - Hírlevél

Creative point HUNGARY Kft. - Hírlevél

Creative news
XIV. szám, 2014. szeptember 10.
a creative point Hungary Kft. hírlevele

CERSAIE 2014.