CERAMGLASS

A Ceramglass Tiles burkolatok a kézműves hagyományok felelevenítésével nemes és antik termékeket kínál a szakértő felhasználóknak, melyekkel az építészek és a legkifinomultabb ízléssel rendelkező megrendelők igényeit elégíti ki.

A kínálat két egymást kiegészítő termékfajtából áll:

GLASS: magas hőfokon olvasztott üveg. A Ceramglass Tiles az egyetlen gyártó a világon, aki a termékei alapanyagaként a „Pittsburgh” üveget alkalmazza, mely hagyományos gyártási eljárással készül és garantálja a nagy fokú tisztaságát.

A teljes egészében természetes anyagokat tartalmazó üveg legfőbb jellemzői: átlátszósága, tömörsége és szerkezeti homogenitása, maximális kémiai és biológiai ellenállása, vízhatlansága, időtállósága, tisztíthatósága valamint a gázokkal- gőzökkel- és mikroorganizmusokkal szembeni ellenálló képessége.

jellemzők:        65 szín

                        9 felület

                        30 méret

A GYPSUM sorozatot olyan magas színvonalú fehér agyag alapú és élcsiszolt burkolatok alkotják, melyek selymes felülete a névadó Antonio Canova gipszszobrainak puhaságát és érzékiségét juttatja eszünkbe. A Gypsum család egy olyan értékes kerámialapot kínál, mely tökéletesen párosítható a Glass család üvegeivel egyedi felületi kontrasztot képezve.

jellemzők:        72 szín

                        3 felület

                        18 méret

A Ceramglass Tiles jellemzője az alapanyagok felhasználásának folymatos fejlesztése. Ez a fáraszthatatlan munka vezetett az egyedülálló know-how kifejlesztéséhez.

Hírlevelünkből

Korábbi hírleveleink
Creative point HUNGARY Kft. - Hírlevél

Creative point HUNGARY Kft. - Hírlevél

Creative news
XIV. szám, 2014. szeptember 10.
a creative point Hungary Kft. hírlevele

CERSAIE 2014.