CERDOMUS
tovább a gyártó honlapjára

CERDOMUS

Technológiafejlesztések, dinamizmus, termékfejlesztések, elkötelezettség a design iránt és szoros együttműködés a tervezők világával: több, mint negyven éve a Cerdomus a "Made in Italy" ízlését és minőségét jelenti a nemzetközi piacokon.


A TÖRTÉNELEM


1969.
Cesare Biancini, Angelo Biancini szobrászművész fia, barátaival és munkatársaival megalapítja a Cerdomus Ceramiche S.p.a.-t. A vállalkozás hamarosan dinamikus, gyorsan fejlődő és nemzetközi ipari valósággá válik.


1996.
A magasabb műszaki és esztétikai tulajdonságokkal bíró anyagok gyártására alkalmas vadonatúj berendezések beszerzésével megkezdődik a porcelán gres lapok gyártása.


2003.
Az új technológiák, dupla préselés, dupla töltés és új gépek megjelenése, melyek a cég útmutatásai és szabadalmai alapján készülnek, még jobban megkülönböztetik a Cerdomust vetélytársaitól.


2007.
Megjelenik a digitális technológia, mint dekorációs lehetőség. A kezdeti időkben a termékek megjelenésének gazdagítására alkalmazzák.


2009.
Az új gyári bemutatóterem felavatása: a belsőépítészek számára kialakított tér.


2010.
Megszületik a Cerdigitiles, a Cerdomus futurisztikus digitális gyártósora, mely tovább bővíti a már így is ultramodern gyárat.

 

A Cerdomus gres burkolólapok több stílust képviselnek, melyek közül kiemelkednek


a rusztikus jellegű lapok – pl. DYNASTY, DOME, KYRAH, DURANGO;
a fa utánzatú lapok– pl. BARRIQUE, STAGE POINTE, WOOD;
a cement hatású lapok - pl. CHROME, LEFKA;
és az exkluzív termékeket felsorakoztató DIAMOND COLLECTION.


Az összes sorozatnál biztosított a széles méret választék, melyet sokéleképpen lehet kombinálni. Ezek közül az egyik legelterjetteb az OPUS.


Cerdomus burkolólapok: kiválóság 8 pontban:

Széles alkalmazási terület: a teljes lakberendezéstől az egyes részek átalakításáig, lakóépületektől a közintézményekig.

Extrém időjárási viszonyokkal szemben ellenálló, saválló, tűzálló, nedvességtűrő, hőingadozás és UV álló.

Higiénia: steril körülmények között is alkalmazható. Nem szívják magukba a füstöt, festékszagot és egyéb kellemetlen szagokat, így is javítva a belső terek levegőjének minőségét.

Egyszerű karbantartás: a takarításhoz csak meleg vízre és semleges tisztítószerekre van szükség. Ezen egyszerű eszközik is hozzájárulnak a felhasználók költségmegtakarításához.

Hosszú élettartam: egy burkolólap élettartama kb 50 év.

Környezettudatosság: az alapanyag bányászatától a gyártás befejezéséig felhasznált energiák újrahasznosíthatóak.

Energiatakarékosság: az egyik legjobb megoldás az átszellőztetett homlokzatok kialakítására. Az ezzel az anyaggal készített rendszerek 30%-os energiamegtakarítást tesznek lehetővé.

Nem toxikus: semmilyen típusú gázt nem bocsát ki a burkolás előtt, alatt és után.

  1.  

Hírlevelünkből

Korábbi hírleveleink
Creative point HUNGARY Kft. - Hírlevél

Creative point HUNGARY Kft. - Hírlevél

Creative news
XIV. szám, 2014. szeptember 10.
a creative point Hungary Kft. hírlevele

CERSAIE 2014.